Kopačák s postupem.
Potřebné ingredience
Mramorový korpus,spodní z 6 vajec průměr 27,vrchní do misky ze dvou vajec.Náplň spodního korpusu,dvě šlehačky + tři kofily.Mantinely máslovo,pudinkový krém s čokoládou a stejným krémem plněný míč. Proloženo jahodama. Potažené falešným marcipánem,bílá je WI.
Postup přípravy
Je to můj první míč,našemu kamarádovi na včerejší oslavu 50tin.
Pro něho byl i dort fotograf a cyklista.
Upečený korpus průměr 27.
Nachystaná podložka a papírová šablona.
Vyřezaný korpus podle šablony a udělaný mantinel.
Naplněno pařížským od Zdeničky Aero a jahodama.
Druhá vrstva je stejná.
Obmazaný a šup do ledničky do druhého dne.
Upečený korpus v misce.
Dvakrát prokrojený.
Promazaný a proložený jahodama.
Takhle vypadal poskládaný.
Z odřezků z dolního korpusu a krému,udělaná punčovina a dotvarovaný tvar míče.
Potažený spodní díl.
Musela sem si vyzkoušet vlnění kraje podle Gabiky K.(Aderiarleen).Díky za inspiraci.
Umělou kosticí podložené a dřevěnou rozvaluju.
Posazený míč.
Začínám pokládat pěti a šestihrany.Mají strany dlouhé 3cm.
Uf hotovo,jakž takž seděly,počet sem si zpočítala dobře,to sem byla ráda.
Dodělané kyti a jméno oslavence.
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé